Espen Pedersen

Blitt glad i Beitostølen og hytta!

Hytta stod ferdig påsken 2007, dog uten møbler. Det stoppet ikke familien Pedersen fra å ta den i bruk.

Nei, det gikk helt fint med provisoriske løsninger som for det meste bestod av madrasser. Jeg kjente ikke spesielt godt til Beitostølen, men jeg må si at jeg blir mer og mer glad i bygda. I motsetning til mange andre hytteområder, så er Beitostølen en sann helårsdestinasjon for den som er glad i natur og friluftsliv, sier Espen Pedersen, innbygger i Møsasvøo gjennom fire år.

  • Jeg engasjerte en arkitekt som tegnet etter mine spesifikasjoner og behov; arkitekten engasjerte seg også selv i det byggetekniske. Kommunikasjonen med Tradisjonslaft var konstruktiv gjennom hele prosessen, og jeg opplevde at de var fleksible og lyttende til våre ønsker.
  • Når det gjelder fremdriften, så fulgte de plan og tidsskjema. Selv var jeg ikke så mye tilstede under prosessen, men jeg opplevde at de ulike håndverkerne hadde stor kunnskap og god fremdrift – både når det gjelder selve laftingen og de andre fagområdene.

Hytta til Pedersens består av en tømmerdel og en reisverksdel som er koblet sammen, noe som er en utfordring i seg selv. Heller ikke det bød på problemer av noe slag.

  • Vår prosjektleder i Tradisjonslaft, Aanund Sandnes, var tilgjengelig og god til å informere underveis i byggeprosessen. Vi fikk raskt svar på våre spørsmål, og Tradisjonslaft innga tillit fra første dag.

Klikk på bildene under for større bilder.