Til salgs

For tiden jobber vi med to større prosjekter, luksushyttene i  Øvre Markahøvda og en kombinasjon av rekkehytter og leiligheter i Størrtjednlie. I tillegg er vi selvsagt behjelpelig med å realisere din hyttedrøm hvis du har tomt utenfor disse bydelene.

Øvre Markahøvda

I et vakkert hytteområde i Markahøvda har vi flotte tomter for salg!

Tomtene ligger i Markahøvda på et av de mest attraktive tomtefeltene ca 5 min fra selve Beitostølen sentrum retning Valdresflya. Alle tomtene ligger i lett skrånet terreng med syd/vestvend beliggenhet, ca 950 m.o.h.

Solforholdene kan karakteriseres som optimale, og utsikten taler for seg selv. Utsikt til Bitihorn fra nærmest alle tomtene, og fra flere av dem ser man både Øyangen og Beitetjernet. Om ikke dette er nok har man nydelig utsikt til fjellområdene rundt, som Slettefjell, Mugnetind og sist men ikke minst Bitihorn.

Her finner du mer informasjon.

Størrtjednlie

Grendehytter på Beitostølen!

Grendehyttene bygger vi i stav/laft med torv på taket, høy innvendig standard, og med dobbel carport. Grendehyttene har nærhet til naturen, gode solforhold og med en vakker utsikt mot Øyangen, Slettefjell og Mugnetind. Vi har fokusert på at grendehyttene skal ligge fint plassert i terrenget og i forhold til hverandre, med tanke på både solforhold og utsikt.

Ved valg av beliggenheten i Størrtjednlie har vi lagt vekt på å finne den optimale kombinasjonen mellom det å ha lett tilgang til skiløyper, skiheis, og servicefasiliteter, og at man samtidig skal kunne bo tilbaketrukket fra det høyere aktivitetsnivået som utspiller seg i sentrum. Det er enkel adkomst til grendehyttene, og hver enkelt hytte har carport til 2 biler rett ved inngangen.

Her finner du mer informasjon.